pondělí 18. března 2013

TALES OF ERROR, FEAR OF EXTINCTION..20.4.2013 MILEVSKO NA BECKOVĚ

TALES OF ERROR (hardcore / punk, Praha)- energický hc/punk a skvělá koncertní show. TOE už v Milevsku hráli v roce 2011 a kdo tam byl může potvrdit. Kapela právě chystá samostatné EP, které má vyjít na konci března. První singl je čerstvě k poslechu na jejich bandzone a je z něj cítit větší posun k melodiím a inspirace starými sk8punk spolky. Podpora veganství a proslovy na koncertech k téhle bandě neodmyslitelně patří.
http://bandzone.cz/talesoferror

FEAR OF EXTINCTION (d-beat / hardcore, Praha +) - totální d-beat náser s inspirací ve Švédsku a kapelách jako Anticimex nebo CrudeSS. Pro mě asi nejlepší česká kapela v tomhle žánru.

Ve které najdete mimo jiné členy |Jonestown nebo Intestacy. Na kontě nějaké to EP a chystaný split s March of the heroes.

http://fearofextinction.bandcamp.com/
http://www.fearofextinction.blogspot.cz/

AGAINST THE GRAIN (hardcore / punk, Benešov +) – dobře sehraná parta hrající od roku 2007. Měl jsem možnost vidět je živě na jednom společném koncertě musím jen chválit. Metalem nasáklá kytara a brutální zpěv.

http://bandzone.cz/againstthegrain

LIVER GARNISH (hardcore / violence, Prácheňsko) – boyband sympatických hochů, co se snaží hrát jak nejrychleji to jde a že se jim to daří o tom není pochyb. Kdysi hráli v Milevsku v legendárním Kamenáči, než se z něj stala dnešní parodie slušný hospůdky.

http://bandzone.cz/livergarnish



START: 20:00
VSTUP: 80,-




Žádné komentáře:

Okomentovat