pondělí 31. prosince 2012

We Ride, XDay dreamX, - 6.9.2012 - Dejvická klubovna Praha



Shodou okolností se má maličkost naskytla v Praze a s velkým štěstím i na den, kdy se v Dejvické klubovně měl odehrát koncert hardcorových partiček We Ride a DayDream. Nesměl jsem chybět!
 Na místo dorážím, zavčasu. Před klubem dávám sraz s dalšími milevskými kumpány a čile vyrážíme do útrob, které už jsou načichlé hardcorovým odérem. Koncert otvírají DayDream s jejich jasným hardcorem alá devadesátá léta. Sakra, je vidět, že hoši ujíždí na kapelách jako Outspoken, Judge atd. Je to přesně ten masírující hardcore, který vás nutí ho milovat a zároveň nenávidět. Zažírá se vám pod kůži a určitě vás nenechá v klidu vydechnout. Na jazyk se vám derou všechny sračky tohohle světa a vy máte chuť je s největší radostí vyflusnout a zařvat si s kapelou do mikráku. A taky to uděláte!
 Jen co popadnete dech, přicházejí We Ride. Španělský vichr smetl co se dalo a na zbytkách trosek se rozjíždí pekelný zápas moshujících fanoušků. Je opravdu co vychutnávat. Hardcore ve stylu Sick Of It All, Reaching Hand. Třískající bicí to valí v první vlně s kytarou a do toho nekompromisní zpěv. Tomu vévodí krásná zpěvačka Mimi, která se s vámi rozhodně nehodlá mazlit. Před kapelou lítají nohy, ruce a hlavy a vše má tu vynikající energii, kterou umocňují sami We Ride, jelikož rozhodně neholdují přezdívce, statické sloupy. Zní vály z obou dosavadních alb. Při některých hitech jakými jsou Party Girls, My Life, My Dreams, Stay Gold, WR Crew, se klub otřásá v základech.
 Vše velmi povedené, rozhodně navštivte Dejvickou klubovnu. Je to další ze super klubů, kde neprobíhají jenom koncerty. A celkově podporujte koncerty a další akce nejenom ve vašem okolí!
David

Žádné komentáře:

Okomentovat